Om oss

Veingegatans förskola finns centralt belägen på Wilson Park. Vi har plats för cirka 100 barn på våra fem avdelningar, som vi döpt till berg.

Vi erbjuder en kreativ och utvecklande innemiljö i ljusa och inbjudande lokaler som inspirerar till nyfikenhet, lek och lärande. På vår stora härliga gård kan barnen leka, lära, upptäcka och utforska och de har rymliga ytor att hoppa, springa och klättra på.

Veingegatans förskola är en hälsomedveten förskola där vi rör mycket på oss och vistas ute i friska luften varje dag. Vi har eget kök där kokerskan varje dag serverar god och näringsrik mat lagad från grunden.

Hos oss möts du av inspirerande, engagerade och kompetenta pedagoger som erbjuder en trygg förskola med hög kvalitet. Tillsammans lägger vi grunden för ditt barns livslånga lärande.